Calendrio hesabınızı silin
Calendrio uygulaması ve sitesi — calendrio.fr
1. Uygulamadan veya siteden (hemen)
Uzmansanız:
- Uzman alanınıza giriş yapın.
- Ayarlar'ı açın (sitede Ayarlar).
- Sayfanın altında « Hesabımı sil » düğmesine dokunun, SUPPRIMER yazın ve onaylayın.
Müşteriyseniz:
- Müşteri alanınıza giriş yapın (Randevularım).
- Sayfanın altında « Hesabımı sil » düğmesine dokunun, SİL yazın ve onaylayın.
2. E-postayla
Artık giriş yapamıyorsanız, hesabınızın e-posta adresinden « Hesabımın silinmesi » konulu bir e-postayı contact@calendrio.fr adresine yazın. Talebi 72 saat içinde işler ve silme işlemini size e-postayla onaylarız.
3. Silinen veriler
- Uzman hesabı: profil, hizmetler, çalışma saatleri, takvim ve randevular, müşteri dosyası ve kategoriler, ekip, dosyalar, kampanyalar ve bekleyen mesajlar, asistanla yapılan konuşmalar, cihazlarınızda hatırlanan oturumlar. Aboneliğiniz hemen sonlandırılır.
- Müşteri hesabı: rezervasyon yaptığınız tüm uzmanlardaki giriş bilgileri, ad, e-posta, telefon ve notlar.
4. Saklanan veriler
- Daha önce düzenlenmiş faturalar ve ödemeler, ödeme hizmeti sağlayıcımız (Stripe) tarafından yasanın zorunlu kıldığı süre boyunca (muhasebe belgeleri için 10 yıl) saklanır.
- Bir müşteri hesabı için geçmiş randevuların kaydı, ilgili uzmanların muhasebesi için sizi tanımlamaya yarayacak hiçbir veri olmadan onlarda kalır.
- Barındırma sağlayıcımızın teknik yedekleri, döngüleri ilerledikçe otomatik olarak üzerine yazılır.