Calendrio hesabınızı silin

Calendrio uygulaması ve sitesi — calendrio.fr

1. Uygulamadan veya siteden (hemen)

Uzmansanız:

  1. Uzman alanınıza giriş yapın.
  2. Ayarlar'ı açın (sitede Ayarlar).
  3. Sayfanın altında « Hesabımı sil » düğmesine dokunun, SUPPRIMER yazın ve onaylayın.

Müşteriyseniz:

  1. Müşteri alanınıza giriş yapın (Randevularım).
  2. Sayfanın altında « Hesabımı sil » düğmesine dokunun, SİL yazın ve onaylayın.

2. E-postayla

Artık giriş yapamıyorsanız, hesabınızın e-posta adresinden « Hesabımın silinmesi » konulu bir e-postayı contact@calendrio.fr adresine yazın. Talebi 72 saat içinde işler ve silme işlemini size e-postayla onaylarız.

3. Silinen veriler

  • Uzman hesabı: profil, hizmetler, çalışma saatleri, takvim ve randevular, müşteri dosyası ve kategoriler, ekip, dosyalar, kampanyalar ve bekleyen mesajlar, asistanla yapılan konuşmalar, cihazlarınızda hatırlanan oturumlar. Aboneliğiniz hemen sonlandırılır.
  • Müşteri hesabı: rezervasyon yaptığınız tüm uzmanlardaki giriş bilgileri, ad, e-posta, telefon ve notlar.

4. Saklanan veriler

  • Daha önce düzenlenmiş faturalar ve ödemeler, ödeme hizmeti sağlayıcımız (Stripe) tarafından yasanın zorunlu kıldığı süre boyunca (muhasebe belgeleri için 10 yıl) saklanır.
  • Bir müşteri hesabı için geçmiş randevuların kaydı, ilgili uzmanların muhasebesi için sizi tanımlamaya yarayacak hiçbir veri olmadan onlarda kalır.
  • Barındırma sağlayıcımızın teknik yedekleri, döngüleri ilerledikçe otomatik olarak üzerine yazılır.